Raparperihilloke

*Leikkaa raparperinvarret noin 1 sentin paloiksi ja laita kasariin.

*Lisää vesi ja kuumenna höyryäväksi.

*Sekoita joukkoon sokeri ja keitä 5-10 minuuttia kunnes raparperi on soseutunut.

*Mausta halutessasi mintulla.

*Voit maustaa hillokkeen kanelilla, kardemummalla tai inkiväärillä.

*Kokeile myös kakkujen täytteenä tai lettujen ja jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1755 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 855g288kcal5.9g47g0.9g12g
Sokeri 182g737kcal0g181.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 214g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2050kcal11.8g456.8g1.8g24g
Valittu annoskoko1250g1025kcal5.9g228.4g0.9g12g
Annoskoko puolitettuna625g513kcal3g114.2g0.5g6g
Arvot/100g100g82kcal0.5g18.3g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428061