J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 993g353kcal1.6g70.6g0.9g19.9g
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g184g717kcal0g180.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2140kcal3.2g501.4g1.8g39.8g
Valittu annoskoko1250g1070kcal1.6g250.7g0.9g19.9g
Annoskoko puolitettuna625g535kcal0.8g125.4g0.5g10g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403