Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1001g110kcal11g11g2g10g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g150g1351kcal0g0g150.2g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g75g19kcal0.3g6.5g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2989kcal23.6g38.8g304.8g22.6g
Valittu annoskoko1250g1494kcal11.8g19.4g152.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna625g747kcal5.9g9.7g76.2g5.7g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706