Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi489g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g60kcal1.9g1.5g5g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g489g147kcal4.9g29.4g1g0g
Katkarapu, rainbow196g196kcal45g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g835kcal105g67g15.8g1.8g
Valittu annoskoko1250g417kcal52.5g33.5g7.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna625g209kcal26.3g16.8g4g0.5g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444