Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria376g865kcal71.4g0g63.9g0g
Rainbow perunasipulisekoitus390g254kcal6.2g58.5g0.4g5.5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g235g96kcal3.3g19g0.7g0g
Flora kevyt ruoka 7%235g200kcal2.3g10.6g16.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.7g8kcal0.4g1.5g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2844kcal167.2g179.2g162.8g11g
Valittu annoskoko1250g1422kcal83.6g89.6g81.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna625g711kcal41.8g44.8g40.7g2.8g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625