Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow668g234kcal6.7g46.1g3.3g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli134g214kcal10.7g5.3g17.4g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g53g139kcal4.9g23.5g1.5g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2512g1173kcal44.6g149.8g44.4g6.8g
Valittu annoskoko1256g587kcal22.3g74.9g22.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna628g293kcal11.2g37.5g11.1g1.7g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514