Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kebabliha(lidl)44g86kcal8.1g1.4g5.3g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g55g16kcal0.8g2.5g0.2g1.4g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl22g75kcal0.4g0.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g433kcal18.8g9.6g35.2g2.8g
Valittu annoskoko126g216kcal9.4g4.8g17.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna63g108kcal4.7g2.4g8.8g0.7g
Arvot/100g100g172kcal7.5g3.8g14g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424