Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kikherne (Gogreen), annos 100g345g363kcal27.6g48.4g6.9g34.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g556g195kcal5.6g37.8g2.8g7.8g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2532g1600kcal75.2g207.4g52g97.8g
Valittu annoskoko1266g800kcal37.6g103.7g26g48.9g
Annoskoko puolitettuna633g400kcal18.8g51.9g13g24.5g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167