Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 38g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g19g18kcal3.8g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g86kcal8.8g4g3g1.8g
Valittu annoskoko128g43kcal4.4g2g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna64g22kcal2.2g1g0.8g0.5g
Arvot/100g100g34kcal3.4g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834