Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g31g18kcal0.5g4g0g0.3g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g20g5.4kcal0.2g1g0.1g0.6g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g16g38kcal2g0g3.1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.4g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g128kcal5.4g10.2g6.8g1.8g
Valittu annoskoko128g64kcal2.7g5.1g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna64g32kcal1.4g2.6g1.7g0.5g
Arvot/100g100g50kcal2.1g4g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070