Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g75g240kcal0.7g58.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g75g675kcal0g0g75g0g
Punajuuri 1125g432kcal11.2g77.6g2.2g28.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2550g2694kcal23.8g272.2g154.4g56.2g
Valittu annoskoko1275g1347kcal11.9g136.1g77.2g28.1g
Annoskoko puolitettuna638g673kcal6g68.1g38.6g14.1g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634