Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha729g1211kcal138.6g0g72.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g95g303kcal8.5g49.3g5.7g8.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 365g234kcal11.7g17.6g12.8g0g
Kananmuna kuoreton 91g130kcal11.4g0.3g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g3756kcal340.4g134.4g201.4g17g
Valittu annoskoko1280g1878kcal170.2g67.2g100.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna640g939kcal85.1g33.6g50.4g4.3g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.3g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110