Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima176g669kcal51g0g51g0g
Paprika, punainen160g41kcal1.4g7.4g0.6g3.2g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)352g915kcal34.1g169g11.6g21.5g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)464g469kcal92.8g12.5g4.6g1.9g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)128g218kcal8.8g4g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g4623kcal376.2g385.8g174g53.2g
Valittu annoskoko1280g2311kcal188.1g192.9g87g26.6g
Annoskoko puolitettuna640g1156kcal94.1g96.5g43.5g13.3g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959