Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti374g1868kcal93g124.4g107.6g106.1g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g276g152kcal16.6g8.3g5.5g276.4g
Vesi7470g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g1121g3698kcal123.3g705.9g31.4g134.5g
Auringonkukansiemen 747g4436kcal171.8g94.1g369.8g44.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20307kcal809.4g1865.4g1028.6g1123.6g
Valittu annoskoko10000g10153kcal404.7g932.7g514.3g561.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5077kcal202.4g466.4g257.2g280.9g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502