Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g49g39kcal9.4g0g0.5g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g28g98kcal0.6g0.8g10.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl24g88kcal6.9g0g6.7g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g28g96kcal0.6g0.8g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g643kcal35g3.2g54.2g0g
Valittu annoskoko129g321kcal17.5g1.6g27.1g0g
Annoskoko puolitettuna65g161kcal8.8g0.8g13.6g0g
Arvot/100g100g249kcal13.5g1.2g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213