Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g104g333kcal6.4g47.9g12.5g0g
Jauheliha porsaan 12%729g1546kcal131.3g0g87.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g366g293kcal9.5g14.6g21.9g0g
Kananmuna, keitetty 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g4621kcal318.6g125.6g263.6g0g
Valittu annoskoko1296g2310kcal159.3g62.8g131.8g0g
Annoskoko puolitettuna648g1155kcal79.7g31.4g65.9g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590