Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.6g7.6kcal0.9g0g0.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi2g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g35kcal2.6g3.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko13g18kcal1.3g1.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.7g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.9g12.2g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519