Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0.1g
Aprikoosihillo (Rainbow)1.7g3.5kcal0g0.9g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g2.7g15kcal0.2g0.8g1.1g0g
Sokeri 1.8g7.5kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g110kcal1.4g9.2g7.2g0.2g
Valittu annoskoko13g55kcal0.7g4.6g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g28kcal0.4g2.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g422kcal5.4g35.4g27.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151381