Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.7g5.9kcal0.2g1g0.1g0.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl4.4g15kcal0.6g2.8g0.1g0.2g
Juusto Oltermanni 17%2.2g4.7kcal0.7g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g63kcal3.2g8.2g2g0.8g
Valittu annoskoko13g32kcal1.6g4.1g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.8g2.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g238kcal12g30.8g7.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374