Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 2.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g9kcal0g2g0g0.2g
Valittu annoskoko13g5kcal0g1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g34kcal0g7.5g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239114