J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 11g3.8kcal0g0.8g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2g7.7kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g23kcal0g5.4g0g0.4g
Valittu annoskoko14g12kcal0g2.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0g1.4g0g0.1g
Arvot/100g100g85kcal0g20g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403