Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado1.9g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g78kcal1.4g11.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko14g39kcal0.7g5.9g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.4g3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g289kcal5.2g43.7g10.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749