Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g2g1.9kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g9kcal0.8g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko14g5kcal0.4g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g34kcal2.9g1.5g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834