Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 10g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl2g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g2g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g34kcal1.4g1g2.6g0.4g
Valittu annoskoko14g17kcal0.7g0.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.4g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g123kcal5.1g3.6g9.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542