Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maapähkinä 1.8g10kcal0.4g0.2g0.8g0.3g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g37kcal1.2g2g2.6g1g
Valittu annoskoko14g19kcal0.6g1g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.3g0.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g135kcal4.3g7.2g9.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474