Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 94g26kcal0.9g3.9g0.3g1.8g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g19g73kcal5.4g0.3g5.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g325kcal13.4g9.6g25g3.6g
Valittu annoskoko132g163kcal6.7g4.8g12.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna66g81kcal3.4g2.4g6.3g0.9g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542