Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g36g38kcal2.9g5g0.7g3.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g58g20kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g167kcal7.8g21.4g5.4g10g
Valittu annoskoko132g83kcal3.9g10.7g2.7g5g
Annoskoko puolitettuna66g42kcal2g5.4g1.4g2.5g
Arvot/100g100g63kcal3g8.1g2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167