Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 386g107kcal4.6g15.7g0.8g8.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g193g183kcal38.6g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 644g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 14g43kcal1.3g1.9g3.3g0.2g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Voi 13g93kcal0.2g0.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g889kcal91g41.6g32.2g18.8g
Valittu annoskoko1314g445kcal45.5g20.8g16.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna657g222kcal22.8g10.4g8.1g4.7g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834