Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g81g137kcal15.3g0g8.1g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g330kcal34.4g3.8g18.6g1.4g
Valittu annoskoko132g165kcal17.2g1.9g9.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna66g83kcal8.6g1g4.7g0.4g
Arvot/100g100g125kcal13g1.4g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176