Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g52g16kcal0.5g3.1g0.1g0g
Katkarapu, rainbow21g21kcal4.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g89kcal11.2g7.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko133g44kcal5.6g3.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna67g22kcal2.8g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444