Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g2377g2258kcal475.3g0g40.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton594g951kcal47.5g23.8g77.2g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g594g737kcal17.8g152.1g3.6g0g
Vesi5942g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g166g150kcal5g5.8g11.6g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 30g102kcal3g20.8g0.4g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g297g83kcal1.8g17.7g0.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8560kcal1100.8g440.4g267.6g19.2g
Valittu annoskoko10000g4280kcal550.4g220.2g133.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2140kcal275.2g110.1g66.9g4.8g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322344