Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g77g18kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Broilerisuikaleet33g40kcal7g0g1.3g0g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g212kcal16.4g7.6g11.8g4g
Valittu annoskoko135g106kcal8.2g3.8g5.9g2g
Annoskoko puolitettuna68g53kcal4.1g1.9g3g1g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993