Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl627g828kcal82.2g1.9g52.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g371g1508kcal0g371.3g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g105g366kcal13.6g71.1g2.5g0g
Perunajauhot,rainbow213g689kcal0.2g172.3g0.2g3g
Leivontamargariini Euroshopper25g182kcal0.3g0.3g20.2g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g7176kcal193.6g1240.6g150g6g
Valittu annoskoko1350g3588kcal96.8g620.3g75g3g
Annoskoko puolitettuna675g1794kcal48.4g310.2g37.5g1.5g
Arvot/100g100g266kcal7.2g46g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746