Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2017g590kcal19g90.7g8.1g38.3g
Valkosipuli 95g103kcal7.5g15.5g0.6g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g652g176kcal8.5g31.3g1.3g11.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g2728g2865kcal218.3g382g54.6g272.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4389g1536kcal43.9g298.5g21.9g61.4g
Rypsiöljy 119g1049kcal0g0g118.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12639kcal594.4g1636g410.2g771.2g
Valittu annoskoko10000g6319kcal297.2g818g205.1g385.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3160kcal148.6g409g102.6g192.8g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167