Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g200g701kcal10g140.2g12g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g200g280kcal11g38.1g9g0g
Vispikerma Flora 20%200g441kcal6g10g40.1g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Mansikka 701g326kcal3.5g58.9g1.4g13.3g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka50g19kcal0.5g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g3616kcal62g523.8g125g26.6g
Valittu annoskoko1362g1808kcal31g261.9g62.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna681g904kcal15.5g131g31.3g6.7g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397