Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g673g1177kcal127.8g0g74g0.7g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g673g1144kcal51.8g35g87.5g18.8g
Sitruunamehu, laimentamaton22g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g4652kcal359.4g70.8g323g39g
Valittu annoskoko1368g2326kcal179.7g35.4g161.5g19.5g
Annoskoko puolitettuna684g1163kcal89.9g17.7g80.8g9.8g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395