Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl18g61kcal2.5g10.1g1.2g2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl45g158kcal6.3g28.8g1.4g2.5g
Juusto Oltermanni 17%23g49kcal6.7g0g3.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen45g15kcal1.5g2.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Leivinjauhe 2.2g4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g654kcal34.2g84g21.8g9g
Valittu annoskoko137g327kcal17.1g42g10.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna69g164kcal8.6g21g5.5g2.3g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g7.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374