Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g44g74kcal8.8g0g4.4g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka31g11kcal0.9g1.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g171kcal19.4g3g9.4g0g
Valittu annoskoko138g85kcal9.7g1.5g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna69g43kcal4.9g0.8g2.4g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690