Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit22g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki22g57kcal2.6g1.2g4.6g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g181kcal7g14.6g10.4g1.6g
Valittu annoskoko138g90kcal3.5g7.3g5.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna69g45kcal1.8g3.7g2.6g0.4g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.3g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141468