Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g1g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g41kcal3.6g1.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko14g21kcal1.8g0.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.9g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g146kcal12.9g5g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110