Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 7g21kcal1.6g0g1.6g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g4.7g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g51kcal3.4g0.8g3.8g0g
Valittu annoskoko14g26kcal1.7g0.4g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.9g0.2g1g0g
Arvot/100g100g183kcal12.1g2.9g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071