Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g34kcal0.2g0.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko14g17kcal0.1g0.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.1g0.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g119kcal0.7g1.4g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706