Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g4.6g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka3.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g18kcal2g0.4g1g0g
Valittu annoskoko14g9kcal1g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g62kcal6.9g1.4g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690