Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g5.5g4.4kcal1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g71kcal4g0.4g6g0g
Valittu annoskoko14g36kcal2g0.2g3g0g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal1g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g248kcal13.9g1.4g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213