Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2.1g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1.2g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g57kcal4.4g0.4g4.4g0g
Valittu annoskoko15g29kcal2.2g0.2g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g197kcal15.1g1.4g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039