Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Kikherne (Gogreen), annos 100g4g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g19kcal0.8g2.2g0.6g1.2g
Valittu annoskoko15g10kcal0.4g1.1g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g0.6g0.2g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.7g7.4g2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167