Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä9g34kcal0.5g2.8g2.3g0.1g
Valio maustettu rahka, vanilja3.6g5.8kcal0.3g0.6g0.3g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g2.2g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g85kcal1.6g8.4g5.2g0.2g
Valittu annoskoko15g43kcal0.8g4.2g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal0.4g2.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g286kcal5.4g28.2g17.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640