Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima19g73kcal5.6g0g5.6g0g
Paprika, punainen18g4.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)39g100kcal3.7g18.5g1.3g2.3g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)51g51kcal10.2g1.4g0.5g0.2g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)14g24kcal1g0.4g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g506kcal41.4g42.2g19.2g5.8g
Valittu annoskoko140g253kcal20.7g21.1g9.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna70g127kcal10.4g10.6g4.8g1.5g
Arvot/100g100g181kcal14.8g15.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959