Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 700g2094kcal160g0g163.3g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g467g257kcal9.3g30.3g11.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl233g198kcal3.3g10.3g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g5098kcal345.2g81.2g382.6g0g
Valittu annoskoko1400g2549kcal172.6g40.6g191.3g0g
Annoskoko puolitettuna700g1275kcal86.3g20.3g95.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071