Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 1000g274kcal10g42g3g19g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g200g780kcal58g3g60g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2806g3468kcal144g102g266g38g
Valittu annoskoko1403g1734kcal72g51g133g19g
Annoskoko puolitettuna701g867kcal36g25.5g66.5g9.5g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542